Vindecă-ți Trecutul Și Rescrie-ți Povestea

Înscrie-te ACUM în Grupul De Facebook

și participă la trainingul gratuit, începând cu 8 martie 2022,

pentru a face din 2022 anul în care rescrii Povestea Vieții Tale

Completează informațiile de mai jos și înscrie-te acum!

Rănile și suferințele din copilărie, trecutul toxic, ne fac adesea să trăim viața ca niște marionete.

Mergem prin viață teleghidați. Preprogramați de convingerile preluate de la părinți și simțind în noi golul nevoilor noastre refuzate sau ignorate în copilarie.

Inconstient, căutăm să îndeplinim aceste dorințe ale trecutului acum, în momentul prezent.

Dacă nevoia de iubire, de conexiune și de atingere nu ne-a fost satisfăcută de parinți, vom căuta cu disperare, în alte persoane, această alinare, această împlinire, acesată mângâiere.

Dacă nu am fost în siguranță în căminul părintesc, copilul nostru interior va fi continuu în căutarea acelui sălaș, loc, adăpost în care să se simtă în siguranță și protejat.

Dacă părinții noștri nu ne-au dat importanță și recunoaștere, nu ne-au făcut să ne simțim ca parte din familie, vom fi în goană după recunoaștere, apartenență și validare.

Nevoile și neîmplinirile copilăriei ne creionează viața. Fac ca încrederea în noi și în puterea personală să fie subminate.

Mai trist este că, adesea, rănile nevindecate din copilărie sunt fundația unei stime de sine reduse și incapacității de a relaționa corect, ecologic cu cei din jurul nostru.

Problemele neconștientizate și nerezolvate din trecut ne împiedică să trăim viața în prezent și ne afectează :

In trainingul gratuit vom dezbate pe larg de ce nu ne vindecam desi sta in puterea noastra sa o facem; modalitati de armonizare energetica si vindecare la nivel de minte corp si suflet si regenerare celulara.

Voi aborda mai multe subiecte esentiale in ridicarea vibratiei energetice a fiintei noastre si anivelului de constientizare:

Completează informațiile de mai jos și vei primi linkul către grupul privat:

Problemele neconștientizate și nerezolvate din trecut ne împiedică să trăim viața în prezent și ne afectează :

Acum 7 ani mi s-au declansat dureri de spate atroce. Am stat luni de zile la pat și am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață .

A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să ma simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre.

Visul meu este să ajut cât mai mulți oameni să se reconecteze cu încrederea, curajul și puterea interioară pentru a se putea bucura de O NOUĂ VIAȚĂ și să transmită asta și copiilor.

Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele.

În calitate de Facilitator TRE- Trauma and Tension Release și Holistic și Strategic Interventin Coach și Trainer am fost martor al vindecării multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru .

Scroll to Top