Vindecă-ți trecutul și rescrie-ți povestea

Înscrie-te ACUM în Grupul De Facebook și participă la trainingul gratuit, începând cu 13 noiembrie 2023

Completează informațiile de mai jos și înscrie-te acum!

Rănile și traumele din copilărie si adolescenta, trecutul toxic, ne fac adesea să trăim viața ca niște marionete.

Mergem prin viață teleghidați. Preprogramați de convingerile preluate de la părinți și simțind în noi golul nevoilor noastre refuzate sau ignorate în copilarie.

Inconstient, căutăm să îndeplinim aceste dorințe ale trecutului acum, în momentul prezent.

Dacă nevoia de iubire, de conexiune și de atingere nu ne-a fost satisfăcută de parinți, vom căuta cu disperare, în alte persoane, această alinare, această împlinire, acesată mângâiere.

Dacă nu am fost în siguranță în căminul părintesc, copilul nostru interior va fi continuu în căutarea acelui sălaș, loc, adăpost în care să se simtă în siguranță și protejat.

Dacă părinții noștri nu ne-au dat importanță și recunoaștere, nu ne-au făcut să ne simțim ca parte din familie, vom fi în goană după recunoaștere, apartenență și validare.

Nevoile și neîmplinirile copilăriei ne creionează viața. Fac ca încrederea în noi și în puterea personală să fie subminate.

Mai trist este că, adesea, rănile si traumele nevindecate din copilărie sunt fundația unei stime de sine reduse și incapacității de a relaționa corect, ecologic cu cei din jurul nostru.

Problemele neconștientizate și nerezolvate din trecut ne împiedică să trăim viața în prezent și ne afectează :

In trainingul gratuit vom dezbate pe larg :de ce nu ne vindecam desi sta in puterea noastra sa o facem, cum ne afecteaza mediul in care am trait, vom face si  modalitati de armonizare energetica si vindecare la nivel de minte, corp si suflet si regenerare celulara. Vom vedea influenta loialitatilor inconstiente din cadrul neamului si cum putem sa iesim din tiparele familiale, sa ne onoram stramosii in moduri sanatoase.

Voi aborda mai multe subiecte esentiale in ridicarea vibratiei energetice a fiintei noastre si a nivelului de constientizare

Completează informațiile de mai jos și vei primi linkul către grupul privat:

Problemele neconștientizate și nerezolvate din trecut ne împiedică să trăim viața în prezent și ne afectează :

Acum 10 ani pierdusem busola. Eram intr-un malaxor al fricilor, al vinovatiei, traiam plina de furie si de frustrare. Ma simteam neajutorata pentru ca desi aveam tot ceea ce este etichetat ca fiind ”succes”, traiam continuu o stare de teroare, eram nefericita,  sufeream de insomnii, anxietate, ingrijorare continua,  dependente de substante si activitati si multe altele.

Eram intr-o lupta continua si bucuria aparea foarte rar in viata mea. Abia cand am fost pusa la orizontala 9 luni, cu dureri de coloana care m-au obligat sa stau luni de zile la pat, am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață. Am inteles ca, pe drumul vietii, pierdusem iubirea de sine, stima de sine, tandretea, compasiunea, iubirea, acceptarea, blandetea si multe alte daruri si calitati pe care le avusesem.

A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc si sa refac conexiunea cu Sinele.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să ma simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre. Am reusit sa obtin vindecare la nivel personal si la nivel de neam. Si am lucrat cu mii de oamenii, facilitand si pentru ei schimbarea in bine.

Visul meu este să ajut cât mai multe oameni  sa treaca mai usor prin spatiul de suferinta, sa isi vindece ranile si traumele trecutului, atat cele personale cat si cele transmise la nivel de neam si, apoi, sa creeze si manifeste tot ceea ce isi doresc, abundenta si bucurie pe toate planurile. 

Cred cu toata fiinta mea, că sta  în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele, sa eliminam stresul si sa procesam traumele si sa co-cream viata pe care o dorim.

În calitate de hipnoterapeut, psiholog,  Facilitator TRE- Trauma and Tension Release și Holistic și Strategic Interventin Coach, terapeut energetic, formator de coachi și trainer am fost martor al vindecării multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru . 

Vino si Tu in grup sa vezi cum putem face asta impreuna.

Andreea Manolică

PROGRAM GRATUIT | 13-19 NOIEMBRIE

Vindecă-ți trecutul și rescrie-ți povestea

Descoperă cum să te eliberezi de traumele personale și de neam.

Înscrie-te ACUM în Grupul De Facebook și participă la trainingul gratuit, începând cu 13 noiembrie 2023

Rănile și traumele din copilărie și adolescență ne fac adesea să trăim viața ca niște marionete...

Mergem prin viață teleghidați, preprogramați de convingerile preluate de la părinți, simțind în noi golul nevoilor noastre refuzate sau ignorate în copilărie. Căutăm inconștient să îndeplinim aceste dorințe ale trecutului acum, în momentul prezent.

Nevoile și neîmplinirile copilăriei ne creionează viața. Fac ca încrederea în noi și în puterea personală să fie subminate. Adesea, rănile si traumele nevindecate din copilărie sunt fundația unei stime de sine reduse și incapacității de a relaționa corect, ecologic cu cei din jurul nostru.

În cadrul trainingul..

Vom explora subiecte esențiale în ridicarea vibrației energetice a ființei noastre și a nivelului de conștientizare, care includ:

Cușca Emoțională și Copilul Interior

Aspecte esențiale în vindecarea copilului interior și în gestionarea propriilor emoții. Cum ne eliberăm din Cușca emoțională care ne ține captivi, incapabili să acționăm în direcția viselor noastre.

Mama și Rana Maternă

Modurile în care conflictele din relația cu părinții sau întreruperea acestei relații ne influențează în prezent în relațiile personale și profesionale și câteva modalități de solutionare a provocărilor din această zonă.

Rana de Trădare și Rana de Respingere

Ieșirea din rolul de victimă și abilitatea de a spune NU.
Ieșirea din rolul de abuzator sau salvator.

Sistemul Nervos și Nervul Vag

Eliberarea tiparelor de stres, tesiune și de traumă cu ajutorul corpului fizic (metoda TRE - Trauma and Tension Release). Sistemul Nervos și nervul Vag. Țesutul fascial.

Vindecarea neamului

Rescrierea poveștii personale și de neam.
Meditație pentru Regenerare Celulară, Întinerire și Îmbunătățirea Memoriei.

Descoperă cum poți să vindeci rănile și traumele trecutului pentru a-ți reconstrui relațiile, sănătatea și succesul!

Profită de ocazie și hai la Training GRATUIT

Înscrie-te ACUM în Grupul De Facebook și participă la trainingul gratuit, începând cu 13 noiembrie 2023

EU SUNT Andreea Manolică..

Și acum 10 ani pierdusem busola. Eram într-un malaxor al fricilor, al vinovăției, trăiam plină de furie și de frustrare. simțeam neajutorată pentru deși aveam tot ceea ce este etichetat ca fiind ”succes”, trăiam continuu o stare de teroare, eram nefericită,  sufeream de insomnii, anxietate, îngrijorare continuădependențe de substanțe și activități și multe altele. Eram într-o luptă continuă și bucuria apărea foarte rar în viață mea. Abia când am fost pusă la orizontală 9 luni, cu dureri de coloană care m-au obligat stau luni de zile la pat, am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață. Am înțeles , pe drumul vieții, pierdusem iubirea de sine, stima de sine, tandrețea, compasiunea, iubirea, acceptarea, blândețea și multe alte daruri și calități pe care le avusesem.

A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc și refac conexiunea cu Sinele.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre. Am reușit obțin vindecare la nivel personal și la nivel de neam. Și am lucrat cu mii de oamenii, facilitând și pentru ei schimbarea în bine.

Visul meu este să ajut cât mai mulți oameni  treacă mai ușor prin spațiul de suferință, își vindece rănile și traumele trecutului, atât cele personale cât și cele transmise la nivel de neam și, apoi, creeze și manifeste tot ceea ce își doresc, abundență și bucurie pe toate planurile. 

Cred cu toată ființa mea, că stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele, eliminăm stresul și procesam traumele și co-creăm viață pe care o dorim.

În calitate de psiholog, hipnoterapeut,  Facilitator TRE – Trauma and Tension Release și Holistic și Strategic Intervention Coach, terapeut energetic, formator de coachi și trainer am fost martor la vindecările multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru.

Vino și tu în grup să vezi cum putem face asta împreună!

Ai prieteni care au nevoie de aceste informații? Recomandă-le Trainingul Gratuit!

© Copyright Andreea Iulia Manolică – 2023. Termeni și condiții, Politica de confidențialitate, Politica cookies.
Scroll to Top