Vindecă-ți Trecutul Și
Rescrie-ți Povestea

Înscrie-te ACUM în Grupul De Facebook
și participă la trainingul gratuit, începând cu 11 septembrie 2022,
pentru a face din 2022 anul în care rescrii Povestea Vieții Tale

Rănile și suferințele din copilărie, trecutul toxic, ne fac adesea să trăim viața ca niște marionete.

Mergem prin viață teleghidați. Pre-programați de convingerile preluate de la părinți și simțind în noi golul nevoilor noastre refuzate sau ignorate în copilărie.

Inconștient, căutăm să îndeplinim aceste dorințe ale trecutului acum, în momentul prezent.

Dacă nevoia de iubire, de conexiune și de atingere nu ne-a fost satisfăcută de părinți, vom căuta cu disperare, în alte persoane, această alinare, această împlinire, această mângâiere.

Dacă nu am fost în siguranță în căminul părintesc, copilul nostru interior va fi continuu în căutarea acelui sălaș, loc, adăpost în care să se simtă în siguranță și protejat.

Dacă părinții noștri nu ne-au dat importanță și recunoaștere, nu ne-au făcut să ne simțim ca parte din familie, vom fi în goană după recunoaștere, apartenență și validare.

Nevoile și neîmplinirile copilăriei ne creionează viața. Fac ca încrederea în noi și în puterea personală să fie subminate.

Mai trist este că, adesea, rănile nevindecate din copilărie sunt fundația unei stime de sine reduse și a incapacității de a relaționa corect, ecologic cu cei din jurul nostru.

Problemele neconștientizate și nerezolvate din trecut ne împiedică să trăim viața în prezent și ne afectează :

În trainingul gratuit, vom dezbate pe larg de ce nu ne vindecăm, deși stă în puterea noastră să o facem și vom afla modalități de armonizare energetică și vindecare la nivel de minte corp și suflet și regenerare celulară.

Voi aborda mai multe subiecte esențiale în ridicarea vibrației energetice a ființei noastre și a nivelului de conștientizare:

Am ales conștient să mă eliberez de lanțurile trecutului pentru a avea un prezent și un viitor fericit.

Acum 7 ani mi s-au declanșat dureri de spate atroce. Am stat luni de zile la pat și am fost nevoită să îmi reconsider modul de viață .

A trebuit să îmi accept traumele, să renunț să mai trăiesc în trecut și să lucrez permanent cu mine pentru a mă vindeca fizic, emoțional și sufletesc.

Am obținut bucuria, relaxarea și împăcarea și, cel mai important, am reușit să ma simt în siguranță și să mă bucur de familia mea și de realizările noastre.

Visul meu este să ajut cât mai mulți oameni să se reconecteze cu încrederea, curajul și puterea interioară pentru a se putea bucura de O NOUĂ VIAȚĂ și să transmită asta și copiilor.

Stă în puterea noastră să ne vindecăm rănile și suferințele.

În calitate de Facilitator TRE- Trauma and Tension Release și Holistic, Hipnoterapeut și Strategic Intervention Coach, Terapeut Energetic și Formator, am fost martor al vindecării multor persoane și știu că și TU poți să ai parte de același lucru .

Scroll to Top