Eliberează-te din lanțurile trecutului toxic și trăiește în prezent

VINDECĂ-ȚI RĂNILE, FRICILE ȘI SUFERINȚELE DIN COPILĂRIE

CURS EXPERIMENTAL de 8 săptămâni în care primești cele 6 chei prin care recuperezi puterea interioară și curajul de a fi TU

Tu ce faci în mod concret pentru a vindeca traumele din copilăria ta?

Trăim de mici copii într-un mediu toxic, într-o lume plină de violență, agresiune, negjijență fizică și emoțională, într-o societate în care divorțurile, certurile în familie, stresul cronic sunt omniprezente. 

Fiecare dintre noi trăim și suntem implicați, la un moment dat, într-o situație dramatică, iar această situație este înregistrată fidel de către subconștientul nostru, de corpul nostru.

Când trauma nu a fost procesată în întregime, ea este înmagazinată în corp sub forma de tensiune musculară și rigiditate urmată de  durerea fizică și disfuncții care devin cronice și se transformă, ulterior, în boli. Trauma devine captivă în corp  impresiile noastre sunt blocate în percepții din trecut.

Cele trei părți pricipale  ale creierului sunt afectate deopotrivă.

Uneori, trauma se exprimă sub forma impulsului “luptă sau fugi”, uneori prin înghețare, blocaj total și incapacitatea de a te mai angaja în momentul prezent. În traducere liberă, ajungi să trăiești tot timpul în trecut și nu mai poti avea o viață reală.

 Rulezi mereu aceleași programe toxice cu efecte drastice asupra emoțiilor, comportamentelor și, în final, asupra rezultatelor pe care le ai în viață.

Cu toții avem suferințe și răni din copilărie cauzate de:

 • Pierderi suferite la nivel emoțional sau financiar
 • Schimbărilor intervenite in viața noastră pe care nu le putem accepta
 • Stării de sănătate precară
 • Neglijența fizică și emotională din copilărie…
 • Abuzurile fizice, psihice și emoționale din copilărie…
 • Dezamăgirile în relații
 • Incapacitatea de luare a deciziilor și asumare a responsabilității…
 • Lipsire de libertate
 • Dependența de diferite substanțe sau activități…
Inima-franta-1-1.jpg

Suferințele și rănile din copilărie rămân scrise în corpul tău, cu litere de foc

Până la vârsta de 9 ani, am cunoscut agresiunea și nedreptatea în detaliu: la nivel psihic, la nivel fizic, la nivel sexual.

Am fost bătută sistematic. Credeam, întodeauna, că este vina mea. Luam și nota 9, când aș fi putut lua, întodeauna, nota 10. Eram medaliată cu argint la sărituri în apă, când aș fi putut să aduc acasă singurul lucru care dovedea valoarea: medalia de aur.

Dar violența și agresiunea n-au fost nimic pe lângă respingere și abandon.

Aveam 8 ani cand Mama mi-a cerut sa plec din casă la ora 11 noaptea. Imaginează-ți un copil ieșind pe ușă cu două pungi de plastic imense, pline cu haine. Imaginează-ți durerea pură pe care am simțit-o ieșind în noapte, rugându-mă să prind ultima mașină, ce mă putea duce la Tata. 

Despărțirea de Mama, a fost durere atroce. Esența pură a durerii sufletești pe care-o simți în inimă dar și în mușchi și în oase. Durere atroce. Moarte în spirit și îngheț în corp. Sunt sigură că inima a încetat să bată ca înainte.
Fiece pas pe care l-am făcut spre Tata, m-a costat bucăți de carne și de suflet rămase împrăștiate prin Drumul Taberei și zeci de ani m-am întrebat: 

Tu scumpa Mama, ființa supremă, iubirea mea dintâi. Cu ce-am greșit, de nu mă vrei? 

În ani de terapii și vindecări în lumea întreagă aceasta a fost trauma pe care am regăsit-o mereu, mereu… Mama, Maestra mea, ce m-a învățat DUREREA, RESPINGEREA și ABANDONUL, de copilă. Dar, acum știu ca îmi dăduse și ea, ce-i dăruise mama ei. Nimic mai mult. 8 ani și ora 11 noaptea. O noapte neagră a sufletului meu, ce a durat, de fapt, până la 23 de ani.

AM TRĂIT CA UN ROBOT CU OBSESIA BOLNAVĂ DE A SATISFACE NEVOILE CELOR DIN JURUL MEU ȘI DE A DOVEDI CE FATĂ BUNĂ SUNT

Voiam să mă asigur că toți sunt mulțumiți de mine. Credeam că nimeni nu mă va mai respinge dacă sunt fată bună. Că nimeni nu mă va mai răni: fizic sau emoțional.

La 7 ani a venit “premiul suprem”. Agresiune sexuală.

Mai greu de suportat decât agresiunea sexuală în sine a fost TEROAREA PSIHICĂ ce a urmat. Coșmaruri, controale medicale, umilințe, rușine maximă, vinovăție, dezgust și neputință.  Privirea lor și acuzațiile: Puteai să fugi!    Puteai să țipi!     Puteai să faci ceva!  

Apoi, desigur interdicția de a povesti cuiva, căci: “rufele murdare se spală în familie”, „secretele le iei cu tine în mormânt”.

Noi, copiii agresați, am fost victime fără apărare, fără să știm.

Am fost arătați cu degetul ca fiind vinovați și noi i-am crezut pe părinții noștrii. Iubirea pentru ei era prea  puternică pentru a le mai putea pune la îndoială spusele. 

Am ajuns să credem că suntem RĂI. Că suntem VINOVAȚI. Că suntem DEFECȚI și că NU MERITĂM IUBIREA. E imposibil să te mai poți iubi pe tine. Să te mai accepți, când vezi câtă dezamăgire semeni în ceilalți.

Mi-a luat peste 35 de ani să scot toate acuzațiile din mintea mea și să vindec rușinea, vinovăția și teroarea din corpul meu.

TRAUMELE DIN COPILĂRIE SE TRATEAZĂ CU IUBIRE!

Avem nevoie de un alt suflet cu care să împărtășim ce am trăit.

Când vrei, cu orice preț, să îi mulțumești pe ceilalți, nu-ți poți permite odihna… Nu-ți poți permite să fii tu…. Nu-ți poți permite să spui NU.

Dacă noi nu vorbim despre traumele noastre, corpul nostru o va face pentru noi. Acum 5 ani, corpul meu a cedat. M-a pus la pat și în imposibilitatea de a sta pe scaun, în picioare, pe față sau pe spatele corpului. Și asta a fost salvarea mea. Am fost OBLIGATĂ SĂ MĂ OPRESC DIN GOANĂ, să caut drumul către mine.

După luni de zile de terapii medicale fără efect, am reușit într-o singura ședință de 60 minute să scap de durere în proporție de peste 50%. Au urmat cinci ani de zile în care am testat zeci de metode de care am auzit că ar ajuta să prelucrezi și să procesezi agresiunile care te blochează. Am să le împărtășesc pe toate și cu tine.

Lucrez, la rândul meu, cu oamenii. Povestea mea inspiră. Programele mele de Vindecare a Rănilor și Suferințelor din Copilărie, de Feminitate, de Integrare a Fricii, de Comunicare, de Meditații de activare a capacității de autovindecare au funcționat și  funcționează pentru sute de oameni. Am trăit expriențe traumatizante dar am reușit să ies din propria poveste și să îmi scriu o viață plină de bucurie. Sunt dovada vie că poți renaște din propria cenușă. 

Cum iți poți vindeca fricile, rănile și suferințele din copilărie?

Am creat o metoda UNICĂ prin care poți da RESTART la VINDECARE într-un program de 8 săptămâni. 

Un curs ONLINE în care te ghidez direct în fiecare zi și ne vedem săptămânal în direct

Ce vom face în mod concret în aceste 8 săptămâni?

Săptămâna 1 – Recunoașterea și reconectarea emoțiilor noastre.

Hormonii stresului – activare și dezactivare. Vulnerabilizarea – mijloc de eliberare și vindecare. Particularitățile agresiunilor și abuzurilor sexuale.

 • Cum supraviețuim traumei din copilărie? Mecanismul de activare a butoanelor PERICOL/ PANICĂ/ STRESS și ce soluții avem de dezactivare.
 • Vom înțelege cum funcționează cele trei creiere și vom vorbi despre cele 6 nevoi umane și despre cum ne conduc ele viața. 
 • Vom afla care sunt hormonii chimici care se eliberează în timpul unui eveniment traumatizant. 
 • Exerciții și instrumente practice de procesare și transformare a emoțiilor toxice care ne țin în cușca emoțională și ne împiedică să acționăm.
 • Meditație pentru recuperarea permisiunii de a simți și  armonizarea organelor interne.

Săptămâna 2 – Vindecarea  copilului  interior și alinarea suferințelor, fricilor și rănilor lui

 • Cele 5+1 răni: rana de abandon, rana de trădare, rana de umilință, rana de respingere, rana de trădare și RANA SEXUALĂ. Aceste răni s-au produs în diverse momente din copilăria noastră și sunt activate în viața de adult, făcându-ne să ne comportăm ca niște copii răniți.
 • Vom învăța o tehnică simplă prin care ne putem întâlni cu copilul interior și vom afla cum putem recupera calitățile copilului pierdute sau blocate în momentele traumatizante din copilărie.
 • Meditație de vindecare a copilului interior pentru recuperarea și integrarea aspectelor rătăcite/ pierdute ale acestuia.
 • Modalități de gestionare a stărilor de neliniște, îngrijorare.
 • Trusa de tehnici pentru gestionarea atacurilor de panică
 • Cum lucrez să mă vindec în cazul abuzului sexual în timpul copilăriei.

Săptămâna 3 – Iubirea de sine, acceptarea, iertarea și lucrul cu Sabotorul Interior

 • Care sunt cheile IUBIRII DE SINE 
 • Vom învăța concret PRACTICA IUBIRII  DE SINE și cum să adormim sabotorul interior
 • Vom afla care sunt limbajele de iubire și cum poți să comunici cu usurință nevoile si dorințele tale.
 • Vom vorbi despre protecțiile corpului și felul în care acestea ne modelează comportamentul.
 • Vom discuta despre combustibilul excelenței: energia corpului și despre modalități simple prin care putem să ne menținem un nivel crescut de vitalitate.
 • Practica CONEXIUNE MINTE-INIMĂ și meditația pentru vindecarea inimii.
 • CUM SE FACE concret și eficient PROCEDURA DE IERTARE 

Săptămâna 4 – Vindecarea relației cu mama și soluții pentru ieșirea din tiparele pe care ni le-au transmis

Tiparul rănii sexuale în familie.

 • Vom vorbi despre convingerile toxice transmise de mama noastra și impactul lor în viața de adult. Ne place sau nu, preluăm de la mama noastra  convingeri despre relații, bani, căsnicie, bărbați, sexualitate.
 • Soluții practice pentru a evita influența și intervenția nedorită sau nebenefică a mamei în viața noastră și stabilirea unor noi repere și modele pe care să le urmăm pentru a vindeca relația cu mama.
 • Vom vedea care este mecanismul care ne ține captiv în relații în care nu avem parte de apreciere, iubire și respect și vom discuta despre motivele pentru care stăm în tipare toxice.
 • Practica și meditație de vindecare a rănii materne și întelegerea ARHETIPULUI MAMEI.

Săptămâna 5– Vindecarea relației cu tata

 • Convingerile toxice transmise de tatăl nostru  și impactul lor în viața de adult. Ne place sau nu, preluăm de la tatăl nostru convingeri despre relații, bani, căsnicie, despre  sexualitate și despre cum AR TREBUI SĂ FIE SAU SĂ NU FIE O FEMEIE, despre ce ar trebui să facă sau să nu facă o femeie.
 • Eliberarea de UMBRA arhetipului prostituatei – și de amprenta energetică toxică a cuvântului CURVĂ.
 • Vom vedea care este mecanismul care ne ține captive în relații în care nu avem parte de apreciere, iubire și respect și vom discuta despre motivele pentru care stăm în tipare toxice.
 • Practică și meditație de vindecare a rănii paterne. 
 • MEDITAȚIE DE VINDECARE A ARHETIPULUI SABOTORUL INTERIOR —programele nu merit iubirea, nu sunt suficient de bun, sunt inutil, nu merit aprecierea.

Săptămâna 6 – Recadrarea și rescrierea poveștii personale

Trauma transgeneratională în familie. Cum rezolvăm traumele care ni s-au transmis din arbore, inclusiv abuzul sexual

 • Vom  vedea care sunt tehnicile de transformare a energiei traumei în energie de vindecare.
 • Vom afla că de multe ori problemele pe care le avem nu sunt ale noastre ci ale parinților noștri sau chiar au ajuns la noi de la alte generații din arborele noastre genealogice și că, adesea, ceea ce nu au conștientizat sau lucrat părintii, copilul preia și duce mai departe. Asadar, avem o datorie sacră față de copiii noștrii să ne rezolvăm singuri problemele, nu să-i lăsam pe ei să ni le poarte.
 • Vom vorbi despre ieșirea din triunghiul dramei: VICTIMA -SALVATOR -ABUZATOR și despre cât ne costă jucarea acestor roluri toxice și cum putem ieși din el.
 • Tipare comportamentale ale arhetipurilor PERFECȚIONIST/SALVATOR/PERSECUTOR/VICTIMĂ/REBEL/ și exerciții practice de ieșire din aspectele de umbră ale ARHETIPURILOR

Săptămâna 7 – Sesiune specială

 • Vindecarea perioadei intrauterine prin procedura regresiei.
 • Palmingul ca și metoda rapidă de armonizare și vindecare.
 • Integrarea cursului.

Saptămâna 8 -  Recapitulare, celebrare și descoperirea modalități prin care poți continua vindecarea și după acest curs.

 • VINDECAREA PERIOADEI INTRAUTERINE
 • Regresia Hipnotică și procesarea chisturilor emoționale.
 • Tehnici de respirație vindecătoare.
 • IEMT – procesul de vindecare a traumelor prin mișcarea ochilor 
 • Purificarea subconștientului de convingeri nebenefice și înlocuirea lor cu credințe pozitive.
 • PROCEDURA de integrare a pierderii unei ființe dragi -DOLIUL PSIHOLOGIC

Ce BENEFICII vei obține de pe urma programului?

 • Inveți să comunici mai bine cu partenerul tău și cu copiii tăi.
 • Incetezi să mai simți presiune, amenințare, tensiune în preajma oamenilor și începi să te simți în siguranță.
 • Găsești puterea să te eliberezi de persoanele toxice din viața ta.
 • Înveți să spui NU fără să te simți vinovat și să nu suferi când ești refuzat sau respins.
 • Îți oferi odihna și relaxarea
 • Înveți cum să practici iubirea de sine.
 • Vei știi exact ce să faci ca să îmbunătățești relația cu părinții tăi și cum să lucrezi ca să vindeci rana maternă și paternă.
 • PRACTICA IUBIRII DE SINE. 
 • Vei avea un set de exerciții cu ajutorul cărora să iți ridici și să îți armonizezi energia și să iți crești energia vitală.  
 • Vei imbunătăți calitatea somnului.
 • Vei scăpa de dureri musculare și dureri de oase.
 • Vei ști cum să gestionezi stările de anxietate.
 • Vei putea gestiona atacurile de panică cu ajutorul setului de 3 tehnici.

MAI MULT DE ATÂT: PRIMEȘTI BONUSURI ÎN VALOARE TOTALĂ DE 649 RON

BONUS #1: Acces la PROGRAMUL HELP DE 30 DE ZILE în valoare 399 RON

HELP – Depășește criza și eliberează-te de teamă

Program de 30 de zile pentru întărirea sistemului imunitar și activarea capacității de apărare și autovindecare a corpului

BONUS #2: Acces la Programul de 12 meditatii ghidate in valoare de 250 RON

 1. Acces la cele 12 meditații din cadrul programului de ACTIVARE A CAPACITĂȚII DE AUTOVINDECARE
 2. Relaxare profundă și reducerea anxietății și a stresului
 3. Zâmbetul Interior și Armonizarea Organelor Interne
 4. Eliminarea convingerilor negative și înlocuirea lor cu convingeri pozitive
 5. Accesarea Iubirii Necondiționate
 6. Creșterea Încrederii
 7. Vindecarea Copilului Interior
 8. Eliminarea Autosabotării și Amânării
 9. Reducerea Anxietății si Atacurilor de Panică și Îmbunătățirea Sănătății
 10. Recunoștința de dimineață
 11. Recunoștința de seară
 12. Meditație pentru iertare

BONUS #3: ACCES LA GRUPUL DE FACEBOOK - grup de suport și susținere. O NOUĂ FAMILIE PE VIAȚĂ

Grupul este o comunitate de oameni care au interese, nevoi și suferințe asemănătoare cu ale tale și care își doresc ca și tine vindecarea. Această comunitate constituie un suport de valoare atât în timpul cursului cât și după curs. Aici vei primi materiale bonus și sprijin de la celelalte participante. 

Aici este un imens cerc de iubire, încredere și acceptare, pentru că suntem ființe  unite prin aceleași traume și suferințe și ne înțelegem unii pe alții. Aici vei găsi inspiratie, vei găsi persoane care au trecut prin situații similare și au reușit să le depășescă. Și asta îți va da putere și credință că se poate și pentru tine. Așadar, în acest grup: primești toate materialele și informațiile, devii parte a unei comunități cu interese și valori asemănătoare, găsești o nouă familie care te acceptă și te iubește așa cum ești, fără să te acuze de defecte, pete, vicii..

CE PRIMEȘTI ÎN MOD CONCRET DACĂ TE ÎNSCRI ACUM?

Ce-primesti-in-mod-concret.png
Valoare Totală: 1549 RON

DEBLOCHEAZĂ ACCESUL PE VIAȚĂ CU DOAR 597 RON

Următoarea grupă va incepe in Ianuarie!

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Garanție 100 % – Risc ZERO!

Sunt foarte sigură că vei fi extrem de încântat de această minunată călătorie spre tine.

Dacă la finalul acestei călătorii experențiale, efectuând toate taskurile și participând la toate sesiunile, vei considera că nu există nici o îmbunătățire, nici o evoluție în dezvoltarea ta personală – îți voi returna banii înapoi, fără nici un comentariu.

După cum vezi, eu am încredere in tine. Tu trebuie să faci doar pasul:   

ÎNSCRIE-TE ÎN CURSA PENTRU REGĂSIRE ȘI RENAȘTERE! 

RENAȘTE DIN PROPRIA CENUȘĂ

🌞 TESTIMONIALE 🌞

"Prin acest curs simt că m-am născut a doua oară. Până să încep acest curs am avut o viață, o viziune și perspectiva diferită despre mine, și după acest curs minunat sunt: - copilul interior care nu mai suferă din cauza unui tată alcoolic, ci un tată care a avut o rană de suferință foarte mare și care mă iubit și crescut așa cum a putut și știut; - un copil interior care nu mai are frica de respingere, frica de abandon, frica de singurătate; - am înțeles toate lectiile și experiențele trăite din trecut și până în prezent prin prisma tiparelor de víctimă, de salvator și cel mai important pentru mine, cel de dominator, pentru că am înțeles de unde am avut atât de mult obsesia de a controla orice moment, situație și persoană din viața mea, și faptul cum acest lucru de-a lungul timpului mi-a provocat o depresie foarte mare din care că niciodată o data nu am mai reușit prin propriile forțe să mă ridic singura. Acest curs minunat m-a ajutat sa să mă vindec de toate convingerile toxice din trecut și să le găsesc o explicație. M-a ajutat să văd adevărul prin ochi mei datorita traumelor și lecțiilor experimentate. Am învățat să iau decizii zilnice, să realizez ceea ce îmi propun și să fiu constantă. Am inceput să-mi recapăt încrederea deplină în virtuțile și capacitatea mea de a face față oricărei persoane și situații. Am învățat să iert, și să mă iert, să nu judec sau să mă judec, să nu critic sau să mă critic, să las la o parte resentimentele fata de orice persoană și situație; și am învățat să mă observ, să conștientizez comportamentele neadecvate ale mele și să le accept așa cum sunt și să le rectific în măsura și ritmul meu. M-am regăsit pe mine însămi, copilul meu interior, sinele meu suprem prin conexiunea infinită a iubirii și dragostei care există în mine și era blocată datorita suferințelor reprimite de-a lungul anilor, să mă iubesc și accept așa cum sunt. M-a ajutat să-mi regăsesc pasiunea pentru contabilitate pe care o aveam blocată datorită lipsei de autostimă pe care o aveam. M-a ajutat să-mi regăsesc identitatea în numele meu, să o iubesc și respect pe Raluca pe care nu o mai cunoșteam, să o valorez pe Georgiana și să o accept pe Lola, noua mea identitate. Cel mai important lucru este faptul că am reușit să las trecutul la o parte, să nu privesc spre viitor, ci sa trăiesc în prezent, am învățat să mă bucur și să fiu fericita de fiecare moment din zi, de a vedea mereu partea bună a situației, persoanele care sunt in viața mea și să fiu recunoscătoare pentru orice lui Dumnezeu, Universului și Pământului. Mulțumesc cu recunoștință Andreea Iulia Manolica"
Raluca Ifrim
contabila
Constanta D "Acest curs pentru mine a fost revelator, încatator si vindecator. A fost o cărare mai scurta catre copila Constanta care usor-usor i s-a limpezit si usurat sufletul, iar femeii Constanta i s-au usurat umerii si si-a descoperit puterea si valoarea. Am învatat ca recunostinta, blandetea, pacea, visele si gandurile care insotesc iubirea sunt ‘combustibil’ pentru o viata traita frumos in prezent. Am invatat ca trecutul este pretios pt mine si sa accept consecintele lui cu respect si dragoste. Iti sunt recunoscatoare tie Andreea Iulia Manolica pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru ca m-ai însotit in intreaga calatorie cu sufletul si cu vocea ta blanda pentru a ma bucura eu acum, de vindecarea spiritului, corpului si inimii. 🙏🏽🤗❤️🙏🏽🤗🤗
Constanta D
Adina Capota "Este un curs care schimba viata. Il recomand oricui este interesat pentru vindecare si de o crestere personala semnificativa. Este transformator m-a ajutat sa ma redescopar. Am invatat sa dau valoare interactiunii cu mine. Vreau sa multumesc pentru tot ceea ce ai facut si prezentarea acestei transformari exceptionale. Este unul dintre lucrurile pe care le-am făcut, nu doar la nivel personal, ci si la nivel profesional. Namaste 🙏 Te iubesc ❤"
Adina Capota
Buna, eu sunt Corina si vreau sa va povestesc cam ce a insemnat pentru mine participarea la cursul Andreei de Vindecarea Traumelor. Practic, acum 7 saptamani a inceput pentru mine calatoria vindecarii mele, a redescoperirii mele cum imi place sa ii zic, a noii mele vieti. Daca ar fi sa o caracterizez pe Corina cea de dinainte de cursul Andreei as spune multa, multa rusine. Mi-era rusine sa ma arat asa cum sunt, consideram ca lumea va rade de mine, ma va critica, ma va judeca daca voi face acest lucru. Multa vinovatie, ma simteam vinovata pentru absolut orice dar mai ales ma simteam vinovata pentru relatia defectuoasa a parintilor mei. Neputinta, consideram ca doar altii pot, doar altii reusesc in viata si ca eu nu sunt in stare. Multa frica, frica de a spune ceea ce simt, de a ma exprima asa cum sunt, frica de a spune si ce ma deranjeaza si mai ales frica de conflict, il evitam pe cat posibil. Primul pas spre vindecarea mea si cel mai greu a fost momentul in care am lasat toate mastile jos si m-am aratat asa cum sunt altor oameni.
A fost momentul cel mai eliberator pentru mine si de fapt primul pas spre vindecarea mea. A fost momentul in care am primit foarte mult sprijin si foarte multa iubire din partea celorlalte participante la curs si sincer sa va spun a fost prima oara cand am simtit iubirea adevarata din partea altor femei. Am invatat sa ma pun pe primul loc, sa ma aleg pe mine intotdeauna indiferent de ce vor zice ceilalti. Mi-am dat seama ca parerea mea conteaza si e atat de bine sa iti spui parerea si sa spui ceea ce simti si ceea ce gandesti fara sa te mai intereseze ce spune ceilalti. Am invatat sa spun si “nu” atunci cand simt asta in relatiile cu ceilalti, sa cer respect si sa impun respectul, lucru pe care inainte nu il faceam si imi era foarte greu sa il fac. Am inceput sa ma privesc cu mai multe blandete, cu mai multa caldura atunci cand ma uit in oglinda. Am inceput sa ma uit cu drag la mine si sa imi placa ceea ce vad si vreau sa spun ca in cadrul acestui curs m-am simtit cu adevarat mandra de mine, de ceea ce pot sa fac si de ceea ce sunt eu. Ceilalti ma vad mult mai sigura pe mine, mult mai stapana, mai curajoasa si mult mai determinata in ceea ce vreau sa fac. Relatia cu parintii mei s-a imbunatatit foarte mult; Daca inainte era o relatie foarte tensionata, plina de critici, de voci ridicate, de certuri si de fiecare data cand ne vedeam se intampla sa fiu nevoita sa plec asa intempestiv din cauza tututor acestor lucruri, acum parca imi e mai drag sa ii aud, sa ii vad, sa ii imbratisez si nu mai simt anxietate de fiecare data cand merg la ei, cand ii vizitez sau cand ne auzim la telefon, iar acest lucru a adus foarte multa liniste in sufletul meu. Toate aceste schimbari nu ar fi fost posibile fara sprijinul Andreei, fara ghidarea ei atat de blanda, de rabdatoare si de iubitoare. Iti multumesc tare mult Andreea ca viata mea s-a schimbat si ca,in sfarsit, pot sa ma vad pe mine cu adevarat si le multumesc tuturor participantelor care mi-au fost alaturi si de la care am avut atat de multe lucruri de invatat
Corina Raiciu
Mariana Ifrim "Pentru mine acest curs a fost ca o oaza de intelepciune am facut multe constientizari,am inteles multe lucruri si mai ales am invatat sa ma valorez eu ca persoana sa ma acept asa cum sint si sa iert.Il recomand tuturor celor care vor sa se vindece.Eu continui sa lucrez cu Andreea. Multumesc cu iubire si recunostinta Andreea Iulia Manolica 🙏pentru tot ceea ce faci pentru oameni, pentru lumina,pacea si linistea pe care eu mi le-am gasit ❤️!"
MARIANA IFRIM
Stanca Solomon "A fost un proces intens. Iar rezultatele apar chiar dacă un pic mai târziu cum a fost la mine. Și nu pentru că nu aș fi lucrat, că am lucrat cu conștiinciozitatea unui elev olimpic, zi de zi, indiferent de circumstanțele exterioare, ci pentru că traumele, bănuiesc că au fost mai profunde de cât m-am așteptat. Dar, eu văd rezultatele în sensul că nu numai că am învățat să spun NU, dar am învățat și să spun ce simt, indiferent dacă e ceva plăcut sau mai puțin plăcut, să nu mai țin emoțiile ascunse în interior și astfel să ajung să mă simt vinovată, și am învățat să las aceste emoții și să iasă la suprafață, adică am plâns în toată această perioadă cât nu am plâns în toată viața mea. Deci când lucrezi, ai încredere și ești ghidat de un om care știe ce face, chiar și la un om blocat și închis ca mine, procesul funcționează.Eu scriu zilnic, iar astăzi am simțit și diferența în modul de exprimare, în sensul că mi-am dat voie să greșesc, să nu fiu perfectă, mi-am dat voie să îmi deschid sufletul și să nu mă mai simt vinovată, mi-am dat voie să fiu eu așa cum sunt, fără niciun fel de povară. Iar acesta știu că este efectul procesului, al lucrului cu copilul interior, cu scrisorile, într-un cuvânt al cursului bine făcut și structurat care m-au făcut să conștientizez cele mai profunde dureri și suferințe pe care altfel nu reușeam să le scot la suprafață, și pentru care sunt atât de fericită și recunoscătoare că am avut șansa să îl fac. Știu că încă mai am de lucru la modul de exprimare, că, încă exprim destul de greu ce vreau să exprim, dar acesta este efectul anilor în care am stat închisă în mine, dar tot aici am învățat să mă deschid, chiar dacă sunt conștientă că mai am de lucru, și să nu mă mai critic și învinovățesc pentru asta. Deci, mulțumesc, încă odată, cu recunoștință profundă pentru schimbările care apar în viața mea."
Stanca Solomon
Lidia-Doina Ciupercescu "Pentru mine acest curs este o binecuvântare. Îmi doream de mult să cunosc un om cu mai multă experiență de viață și mai multe informații în domeniul vindecării holistice. Andreea și cursul ei au reprezentat pentru mine un moment de AHA! Cunoștințele și experiențele de acest fel apar numai atunci când suntem pregătiți să lucrăm cu noi, să ne alegem pe noi primii, să gândim cât mai des "out of the box". Vă doresc tuturor evoluție trainică și un drum plin de semnificații. Vă mulțumesc că m-ați acceptat și este o onoare pentru mine că am făcut parte din această călătorie împreună! 🥰🌈🕊️🎆🌺"
Lidia Doina Ciupercescu
logoped
Apostol Mihaela "Acest curs m a ajutat în primul rand sa fiu un alt EU total diferit și sa conștientizez de unde îmi provin traumele, suferintele si cum le pot vindeca.Mi-am schimbat modul de a gândi, de a vorbi, de a relationa.Am invatat sa iert, sa binecuvantez cu recunostinta, sa multumesc.Acum imi vad trecutul ca pe un film care ruleaza pe o scena imensă iar eu cea actuala sunt doar o spectatoare. Am invatat sa ma iubesc mai mult, sa spun NU, sa fiu mai ferma, sa înțeleg altfel oamenii , privind in adanc( nu exista oameni rai ci doar suferinzi).Am inteles de ce am atras în viata mea de adult barbati dupa tiparul tatalui, am inteles comportamentul părinților.Binecuvantez cu recunostinta ziua în care te am cunoscut.Iti mulțumesc pentru tot ce ai făcut.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰"
Mihaela Apostol
economist
Marinela Fabian "Acest curs a a fost un suport important in aceasta etapa a vietii mele, mai exact am facut pasul decisiv spre constientizare ! Prin asta, ma refer la faptul ca mi-am ingaduit mie insami sa patrund in profunzimea sufletului, ca sa inteleg ce se intampla cu adevarat si astfel, sa pot actiona in deplina cunostinta de cauza. M-a ajutat sa imi gasesc raspunsuri la intrebari „incomode” si sa privesc anumite situatii cu mai multa detasare pentru a putea gasi o solutie. Am inceput sa lucrez mai mult pe meditații acceptand astfel ca in MINE sta puterea de a face, de a schimba sau de a imbunatati lucrurile. ITI MULTUMESC CA EXISTI ❤️"
MARINELA FABIAN
Beuca Nastasia "Acest curs ma ajutat sa ii accept pe părinți fără săi mai judec. Privesc cu alți ochi trecutul . Am putut vedea și simti cât sunt de valoroasa . Îmi dau voie sa cred in vise. Acum pot asculta o persoana fără sa o intrerup și sa ii impun ca este mai bine cum zic eu. Ceilalti spun ca sunt mai liniștita . Cel mai important am învățat sa spun,NU.!!!! Mulțumesc !!🌸🌸🌸"
Beuca Anastasia
Anca Anastasescu "Cred ca am devenit Andreea Iulia Manolica addicted dupa acest curs🙂...voi continua, o vreau pe Andreea ca pe o prezenta constanta in viata mea, fara a deveni un "baston" de sprijin", dar simt ca ma va putea ajuta oricand voi strabate o etapa grea sau voi avea nevoie de un sfat, este un adevarat coach, o persoana calda, sensibila si "grabnic ajutatoare"...nu glumesc, asta e ceea ce simt acum, dupa cele 7 saptamani de curs...multumesc din tot sufletul, Andreea Iulia Manolica🙏🙏🙏❤️❤️❤️!"
Anca Anastasescu
Pentru mine acest curs a însemnat o redescoperire a ceea ce SUNT. Am căpătat mai mult curaj in a împărtăși situații de viață care m- au rănit, am constientizat că nu întotdeauna pot influența ceea ce mi se întâmplă și că tot ce am trăit a avut rostul de a mă șlefuit, de a mă întări. Câștigul cel mai mare pentru mine este că am început să îmi acord timp si atenție și că poate să spun NU oamenilor și evenimentelor pe care nu le vreau cu adevărat. Fiind pentru prima dată intr- un grup de lucru pe această temă ( vindecare) am simțit multă empatie și suport. De-a lungul acestor săptămâni de curs mi- am schimbat energia, iar cei din jurul meu au sesizat o schimbare in bine. Unii chiar m- au intrebat ce am facut ?! Nu numai interiorul meu emană mai multă lumină , dar și trupul s- a mai subțiat și este mai plin de energie. Andreea Iulia Manolica mulțumesc, asa cum ți- am mai spus, pentru autenticitate, sinceritate și profesionalism ( pentru că știu că sunt multe ore de studiu și practică în spatele a ceea ce faci ), dar cel mai mult vreau să îți mulțumesc pentru că îți pasă de fiecare dintre noi ! Sunt bucuroasă că Universul a făcut să trăiesc această experiență! Sigur voi mai relua unele dintre exerciții și voi mai reflecta asupra altora. Mi- as dori sa rămânem în contact și, de ce nu, să ne și vedem intr- o zi ! Imbratișări si experiențe claritate vă dore
ELENA PARLOAGA
Draga Andreea Iulia Manolica, Iti multumesc si sunt recunoscator pentru oportunitatea oferita de a participa la cursul de vindecare a traumelor din copilarie! Acum sase saptamani eram un om timid, confuz, rigid si fara prea multe bucurii traite autentic, colindand la intamplare pe cararile vietii, dar tu ai avut inspiratia de a demara acest curs si de a ne coopta pe calea regasirii. Gratie sufletului tau minunat si a dedicatiei cu care te-ai implicat in acest proiect ai reusit sa ma scoti cu blandete din carapace, m-ai determinat sa-mi revad copilul interior, sa-mi fac curatenie in suflet, mi-ai insuflat curajul de a-mi reface relatiile cu parintii si cu cei din jurul meu, m-ai invatat cum sa traiesc autentic reducand egoul in favoarea sufletului, m-ai ajutat sa-mi inteleg trecutul si sa-mi rescriu viitorul! Ca o adevarata mama interioara m-ai scos din intuneric si mi-ai aratat calea spre lumina, spre centrul sufletului meu, m-ai invatat ca lumea exterioara se schimba din interior, ca iubirea de sine este esentiala daca vrei sa iubesti cu adevarat, mi-ai readus increderea in sine si mi-ai data aripi.
M-ai facut sa inteleg ca nu eu sunt vinovat pentru ca altii m-au amenintat cu abandonul, ca deprinderile nocive nu au fost decat reactia mea la lipsa de iubire si ca, daca vreau sa merg mai departe trebuie sa-mi inchei socotelile cu trecutul, sa ma vulnerabilizez iesind din zona de confort si sa renunt la autosabotaj, pentru ca acum nu am de ce sa ma mai tem. Materialele primite, meditatiile, webinariile atat de intense, totul a fost minunat si nu as fi vrut sa se mai termine… dar acum stiu ca pe drumul pe care am plecat nu mai sunt singur. Am langa mine busola mea de aur (pe tine!) si o multime de oameni frumosi cu care am legat o prietenie pe viata si pe care ma pot baza oricand! Ai reusit sensei sa ne aduni in jurul tau precum discipolii isi aduna invataceii! Pentru tot ce ai facut pentru mine, pentru toti dinacest grup minunat, iti multumesc cu infinita recunostinta si iti doresc multa sanatate si puterea de a lumina cat mai multe destine! Eu te voi urma neconditionat pretutindeni!
Cucu Adrian
Experienta workshopului a fost tulburatoare. In prima ora ,am simtit sa fug din sala de durere. Destainuirile participantilor ma dureau fizic.Simteam ca nu mai pot face fata suferintelor traite de altii. Am simtit sa raman pentru ca acolo era viata reala,autentica,un mediu in care oamenii se simteau confortabil sa isi spuna cele mai adanci secrete,fara disconfortul de a o face unor straini. Destainuirile erau livrate relaxat stiind ca grupul te sustine si te vindeca.Am vazut empatie sincera in auditoriu .Apoi sentimentul de shelter m-a coplesit. Minunat grup de oameni si minunat coach. Am ras,am dansat,am plans si ne-am bucurat impreuna.” ~ Luminita Stan
Luminita Stan
Andreea Iulia Manolica, Tu ai un dar, acela de modela și transforma oamenii cu care vii în contact. Cei mai multi sunt în derivă pe un vas naufragiat de mult, poate din copilăria fiecăruia, poate mai tarziu... Tu îți sufleci mânecile cu răbdare și tact și pui la bătaie toate cunoștințele pe care le-ai acumulat în timp, pentru tine, dar cel mai mult pentru oameni. Cu fiecare curs, ai reparat mai întâi fiecare crăpătură a vasului tău, l-ai reconstruit din temelii. El a ajuns să fie apreciat și recunoscut de departe. Apoi, ai ales să pleci în larg să salvezi toate vasele care-ți ies în cale. Ca mentor te-ai întrecut pe tine, ai dilatat timpul în fiecare luni seară, duminică noapte, sau orice altă zi a săptămânii în care aveam nevoie de tine. Ai insuflat definitiv în fiecare dintre noi dorința de a pluti în larg, fără teamă, cu toate pânzele sus! Cuvintele nu pot cuprinde recunoștința mea. Gândurile celor care te-au cunoscut, vor colora pânzele vasului tău în culorile curcubeului. Rămâi în larg Andreea, este nevoie de tine, mereu va fi! Neti Macovei
Neti Macovei
Expert contabil si Autor
"Cu ajutorul tau am reusit sa ies din 'groapa' in care ma aflam (locul unde consideram eu ca sunt inainte sa te cunosc pe tine) si sa imi doresc din nou sa traiesc. Din punctul meu de vedere o persoana trebuia sa fie fericita 24/24 h ca sa poata fi implinita, motiv pentru care ma consideram ca fiind cea mai nefericita si neajutorata persoana, fara sa stiu cu adevarat ce inseamna acestea. Cu ajutorul orelor de coaching am inteles ce inseamna cu adevarat fericirea, nevoia si dorinta. Am invatat ca tot ceea ce ne ofera viata pe neasteptate reprezinta un dar si nu trebuie sa-l luam ca pe un obstacol, ci ca pe o invatatura. In tot acest timp mi-am schimbat atat modul de gandire, vocabularul, comportamentul, cat si relatiile cu ceilalti. Iti marturisesc ca sunt o persoana foarte fericita si in acelasi timp norocoasa ca te-am intalnit. Mi s-a schimbat radical viata, in primul rand, modul meu de gandire este altul, relatia atat cu sotul, cat si cu familia este mult mai apropiata." ~ Titi Rodica
Titi Rodica

Cine sunt eu, Andreea Manolică si cum pot fi pentru tine un ghid și un prieten care să te ajute să reușești în asta?

Cred cu tărie că „Secretul schimbării este să îți concentrezi întreaga energie nu pentru a combate ceea ce e vechi, ci pentru a clădi ceea ce e nou“ – Socrate

Am inspirat sute de persoane să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a trăi. Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei. Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

 • Sunt coach certificat Tony Robbins-Cloe Madanes
 • Sunt coach, trainer, speaker certificat de JOHN MAXWELL TEAM
 • Coach certificat ICDE, formatori Grațian Sonu, Daniel Zărnescu și Marius Simion
 • Sunt specialist în activitatea de coaching, acreditat de Ministerul Muncii
 • Trainer – cursuri de comunicare, cursuri de feminitate, curs de fundamente ale  dezvoltării personale și cursuri de eliberare emoțională
 • Practicant Hipnoză – diplomă de la Asociația Română de Hipnoză
 • Specialist Tehnica Radiantă – gradul 2
La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi?
Scroll to Top