Andreea Manolica

Cu Andreea Manolica — Coach, Trainer, Consilier, autor curs VIndeca-ti ranile si suferintele din Copilarie si Reconecteaza-te cu propria Feminitate

WEBINAR GRATUIT
afla cum si de ce ne pierdem feminitatea si Acceseaza Energia Feminina

Afli cai prin care poti comunica mai bine cu tine si cu cei din jur

Webinarul are loc:

Ai prieteni care au nevoie de aceste informatii? Recomanda-le Webinarul Gratuit!

Ce primesti la Webinarul Gratuit in care vorbim despre cum si de ce ne pierdem feminitatea

Inscrie-te chiar acum

ACCESEAZA ENERGIA FEMININA si Elimina Tensiunea si Stresul din Viata ta

Ai prieteni care au nevoie de aceste informatii? Recomanda-le Webinarul Gratuit!

Sunt Andreea Manolica,

Sunt autor online, Coach, Trainer, Speaker ,Consilier dezvoltare personala, Maestru Karuna. Sunt o supravietuitoare a agresiunilor fizice ,psihice si sexuale si am lucrat mult cu mine ca sa depasesc aceste traume. 

Acum ajut oamenii sa isi depaseasca problemele, sa se elibereze de stres, frica ,tensiune, furie, sa fie mai relaxati si sa isi imbunatateasca comunicarea atat in sesiuni individuale cat in in cadrul cursurilor online si offline.Tin cursuri de eliberare emotionala, cursuri de feminitate.Facilitez si Clubul de comunicare marca John Maxwell -fiind membru certificat in echipa JMT.

Sunt specializata in tehnici si instrumente de eliberare emotionala fiind autoarea programului online “Vindeca-ti ranile si suferintele din copilarie”, program parcurs cu succes de zeci de persoane.

Vino la Webinar
si lasa-ma sa iti arat cum poti SIMTI mai multa bucurie, cum poti fi mai relaxata si elimina frica de a nu fi frumoasa si frica de a nu fi suficient de buna

Feminitate

Ai prieteni care au nevoie de aceste informatii? Recomanda-le Webinarul Gratuit!

Scroll to Top