MASTERCLASS TRANSFORMAȚIONAL GRATUIT

Cum îți poți vindeca fricile, rănile și suferințele din copilărie

Rănile și suferințele tale nu vor dispărea doar pentru că te faci că nu le vezi!

Prin completarea formularului de mai sus ești de acord să fi contactat prin email cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Andreei Manolică

Prin ce am trecut eu, Andreea, și de ce îmi pasă de tine?

Până la vârsta de 9 ani, am cunoscut agresiunea și nedreptatea în detaliu: la nivel psihic, la nivel fizic, la nivel sexual.

Am fost bătută sistematic. Credeam, întodeauna, că este vina mea. 

Luam și nota 9, când aș fi putut lua, întodeauna, nota 10. Eram medaliată cu argint la sărituri în apă, când aș fi putut să aduc acasă singurul lucru care dovedea valoarea: medalia de aur.

Dar violența și agresiunea n-au fost nimic pe lângă respingere și abandon. Aveam 8 ani când mama mi-a cerut să plec din casă la ora 11 noaptea.

Imaginează-ți un copil ieșind pe ușa cu două pungi de plastic imense, pline cu haine. Imaginează-ți durerea pură pe care am simțit-o ieșind în noapte, rugandu-mă să prind ultima mașină, ce mă putea duce la tata. 

Despărțirea de mama, a fost durere atroce. Esența pură a durerii sufletești pe care-o simți în inimă dar și în mușchi și în oase. Durerea trece. Moarte în spirit și îngheț în corp. Sunt sigură că inima a încetat să bată ca înainte.
Fiece pas pe care l-am făcut spre tata, m-a costat bucăți de carne și de suflet rămase împrăștiate prin Drumul Taberei.

În ani de terapii și vindecări în lumea întreagă acesta a fost trauma pe care am regăsit-o mereu, mereu… Mama, Maestra mea, ce m-a învățat DUREREA, RESPINGEREA și ABANDONUL, de copilă.

Dar, acum știu că îmi dăduse și ea, ce-i dăruise mama ei. Nimic mai mult. 8 ani și ora 11 noaptea. O noapte neagră a sufletului meu, ce a durat, de fapt, până la 23 de ani.

La 7 ani a venit „premiul suprem”. Agresiunea sexuală.

Mai greu de suportat decât agresiunea sexuală în sine a fost TEROAREA PSIHICĂ ce a urmat.  Coșmaruri, controale medicale, umilințe, rușine maximă, vinovăție, dezgust și neputință.  Privirea lor și acuzațiile: Puteai să fugi! Puteai să țipi! Puteai să faci ceva!  

Apoi, desigur interdicția de a povesti cuiva, căci: “rufele murdare se spală în familie”, „secretele le iei cu tine în mormânt”.

Noi, copiii agresați, am fost victime fără apărare, fără să știm.

Am fost arătați cu degetul ca fiind vinovați și noi i-am crezut pe părinții noștrii. Iubirea pentru ei era prea  puternică pentru a le mai putea pune la îndoială spusele. Am ajuns să credem că suntem RĂI. Că suntem VINOVAȚI. Că suntem DEFECȚI și că NU MERITĂM IUBIREA. 

E imposibil să te mai poți iubi pe tine. Să te mai accepți, când vezi câtă dezamăgire semeni in ceilalți. ESTE MOMENTUL SĂ NE RIDICĂM ȘI SĂ RENAȘTEM DIN PROPRIA CENUȘĂ. SĂ NE OFERIM IUBIREA.

Mi-a luat peste 35 de ani să scot toate acuzațiile din mintea mea și să vindec rușinea, vinovația și teroarea din corpul meu.

Acum, pentru că am descoperit ce pot face în mod concret pentru a trece peste toate traumele copilăriei și ale vieții, am înteles că misiunea mea pe acest pământ este să ajut pe cei din jurul meu care au trecut prin traume similare să găsească soluții pentru a putea ieși din această groapă și să meargă mai departe.

Ce descoperi în acest webinar?

  • Îți arătăm modalități de gestionare a stărilor de neliniște și îngrijorare
  • Află cele mai mari 5 frici pe care le-ai avut încă din copilărie și ce poți face pentru a le distruge
  • Descoperă cu adevărat ce stă în spatele lucrurilor care te blochează în acest moment și cum poți scăpa de ele
  • Află cum poți rezolva traumele copilăriei și ce poți face în mod exact pentru a ieși din tiparele transmise de părinții tăi în copilărie legate de bani, relații, căsnicie, sexualitate și multe altele
  • Înveți tehnici simple prin care te poți întâlni cu copilul interior și afli cum poți recupera calitățile copilului pierdute sau blocate în momentele traumatizante din copilărie
  • Vei descoperi cum să vindeci relația cu tata sau mama ta pentru a avea pace și liniște sufletească
Adrian

Cine sunt eu, Adrian, și de ce îmi pasă de tine?

Sunt mulți oameni care se uită la viață mea și la ceea ce fac, la impactul pe care îl am în viața celor din jur, la viața de lux pe care am avut-o în afara țării pentru mulți ani, la familia frumoasă de acum, în schimb puțini oameni știu întreagă poveste a mea, cred ca totul este si a fost perfect mereu.

In schimb nu toată lumea știe că nu am avut o viață ușoara și am o presimțire că știi ce spun atunci când îmi aduc aminte de momentele în care…

Tatăl meu a plecat și lucrat în afară țării majoritatea copilăriei mele pentru a susține familia…

Am auzit de nenumărate ori expresia „Nu avem bani pentru asta… mai așteaptă… poți să trăiești și fără asta… Cine are nevoie de asta…?”

Mi-am luat-o „la fund” când am făcut boacăne…

Profesorii mi-ai spus „Credeam că e ceva de capul tău, dar se pare că m-am înșelat. Nu știu cât de departe o să ajungi în viață”…

Am văzut copii și adulți în jurul meu care erau abuzați verbal și fizic…

Și bineînțeles că lucrurile nu s-au oprit aici și în adolescență au ajuns chiar mai departe. M-am trezit că am făcut anumite lucruri și nu știam de ce le fac sau de ce sunt atât de ghinionist în viață.

Am fost în relații în care nu am fost fericit, în care am fost înșelat sau în care am înșelat…

Am ajuns din datorii mai mari în altele și mai mari la bănci, prieteni și familie… 

Am avut dependențe de alcool, țigări, droguri și multe altele…

M-am mutat dintr-un loc de muncă la altul pentru că nu mă mai simțeam fericit sau apreciat…

M-am mutat dintr-o țară în alta pentru că nu îmi găseam locul…

Mi-am pierdut increderea în mine…

DA, știu, nu este ușor să vorbesc despre toate aceste lucruri care mi s-au întâmplat și tocmai din motivul acesta am ales să evit aceste subiecte până de curând.

Am crezut că dacă mă concentrez pe viitorul meu și pe ce pot face astăzi și mâine, lucrurile care au fost în trecutul meu se vor rezolva de la sine.

În schimb asta nu s-a întâmplat, ci dimpotrivă…

Am ajuns să mă cert cu părinții mei, să vorbesc din an în paște cu sora mea și toate lucrurile acestea au dus la o nefericire din ce în ce mai mare.

Dar… Cu 4 luni în urmă am fost salvat, atunci când am întâlnit-o pe Andreea Manolică 

Ea m-a ajutat să descopăr că al meu COPIL INTERIOR fusese RĂNIT și am intrat într-un proces de VINDECARE A COPILULUI MEU INTERIOR, iar acum pentru prima dată în viața mea am ceva ce nu am avut niciodată:

Am o relație genială cu soția mea, Emmy. Este tot ce am visat

Am o relație frumoasă cu părinții și sora mea și această se îmbunătățește pe zi ce trece

În sfârșit am grijă de corpul meu, merg la sala de fitness în mod regulat sau fac exerciții fizice și mănânc sănătos și ma simt extraordinar

Am început în sfârșit să văd lumunita de la capătul tunelului legat de partea financiară

Am mai multă încredere în mine și mă simt împlinit

Și lista poate continua pentru că acestea sunt doar o parte foarte mică din lucrurile pozitive care mi s-au întâmplat de când Andreea Manolica mă ghidează, așa că NU VREAU SĂ ȚIN LUCRURILE ACESTEA NUMAI PENTRU MINE și aleg să le împărtășesc și cu tine.

Tocmai din motivul acesta am ales să fac un Masterclass GRATUIT în care vom vorbi despre „Cum îți poți vindecă fricile, rănile și suferințele din copilărie.”

Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie GRATUIT

MASTERCLASS TRANSFORMATIONAL GRATUIT

Cum iți poți vindeca fricile, rănile și suferințele din copilărie?

Prin completarea formularului de mai sus ești de acord să fi contactat prin email cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Andreei Manolică

Scroll to Top