Seria de webinarii

Alchimia Feminină

Cum să depășești
frica de respingere
și să te Iubești pe tine

Descoperă libertatea de a te iubi, transformă frica în putere și descoperă secretul unei vieți autentice trăită dintr-un spațiu al iubirii de Sine.

vineri, 23 februarie

19:30 (EET)

Zoom

În adâncul fiecărei inimi..

bate dorința de a fi iubită, acceptată, și valorizată pentru cine este cu adevărat. Fiecare moment în care renunți la tine din teama de respingere este un pas către o viață lipsită de sens, un suflet care se irosește și o energie care se pierde în abis.

Vine un moment în care îți dai seama că este timpul să recunoști că te-ai ascuns în umbră, crezând că dacă te faci mică, dacă te sacrifici suficient, vei fi în sfârșit acceptată și iubită. Îți dai seama de crudul adevăr, realizezi că, în acest proces, te-ai pierdut pe tine însăți.

Acest adevăr, deși dureros, este și eliberator. Pentru că este primul pas spre sinceritate și autenticitate.

Să recunoști că te-ai pierdut pe drumul încercărilor de a mulțumi pe toată lumea în afara de tine este primul pas către regăsirea și reconstrucția propriei tale identități.

Acest webinar este pentru tine dacă...

Cum să depășești
frica de respingere
și să te Iubești pe tine

Descoperă libertatea de a te iubi, transformă frica în putere și descoperă secretul unei vieți autentice trăită dintr-un spațiu al iubirii de Sine.

vineri, 23 februarie - 19:30

Rezervă-ți locul la webinar și fii parte dintr-o comunitate de femei trezite, care își regăsesc puterea interioară prin alchimia emoțiilor și experiențelor.

Seria de webinarii

Alchimia Feminină

O călătorie somato-emoțională dedicată înțelegerii modului în care emoțiile și experiențele noastre și ale neamului, ne formează ca și femei și ne influențează inclusiv în alegerea partenerilor de viață.

Sunt Andreea Manolică

Sunt  Psiholog cu atestat de liberă practică, Coach holistic și Coach Intervenție Strategică, Hipnoterapeut RTT, Facilitator TRE – Trauma and Tension Release, Terapeut Energetic, Trainer, Coach Certificat în Journalling Therapy.

Am inspirat sute de femei, in mediul online dar si prin workshopuri in sala, să depășească blocajele pe care le aveau datorită bătăilor, abuzurilor fizice și psihice din copilărie și să își regăsească bucuria de a fi femeie.

Misiunea mea este să ajut oamenii să își depășească blocajele și limitările la nivel de corp, suflet și minte, să se elibereze de stres, frică, tensiune, furie, să fie mai relaxați  și să trăiască viața cu bucurie.

Visul meu suprem este o lume în care să existe mai puține violențe și mai puține agresiuni și în care copiii să aibă parte de mai multă iubire și sprijin din partea familiei.

Iubesc oamenii și prin ceea ce fac doresc să contribui la reducerea efectelor traumelor din copilărie și la recăpătarea puterii interioare.

Iată ce spun câteva dintre femeile cu care am lucrat..

Meditația de curatare a pantecului💃💃 Pentru mine acest program este DIVINISIM! La sfârșitul meditației am intrat in shaking,a fost super tare cum corpul meu si-a dat voie sa elibereze cu putere toată energia negativă de la mijloc pana la picioare!🔥🔥 Este a treia meditatie pe care o trăiesc atat de profund si am rezultate!💃 Meditația a fost superba la inceput am fost puțin încordată dar după ce am invocat divinitatea m-am linistit si am vizualizat o superba sferă si foc violet,vedeam cum toate umbrele ard si se topesc in lumina. 🔥🔥🔥🔥 M-am eliberat,m-am eliberat,m-am eliberat! Meditația COMPASIUNII este una din preferatele mele,iubesc aceasta meditatie,imi aduce o mare bucurie și liniște sufletească!Andreea Iulia Manolica 🙏😘🤗🤗🤗🤗 Va transmit tuturor un AN NOU FERICIT,BINECUVANTAT cu multă sănătate și iubire in suflete!🤗😘

CRISTINA POPA
Designer

Acest curs m-a ajutat sa ma redescopăr ca femeie, sa depășesc tiparul femeii de sacrificiu, un tipar pe care am rulat mulți ani deoarece acesta este tiparul pe care l-am identificat la mama și am preluat de ea acest tipar, m-a ajutat sa ma respect ca femeie, m-a ajutat sa mi dezvolt aceasta latura a feminității, sa-mi accesez energia feminina pentru ca eu rulam foarte mult pe energie masculina datorita traumelor din copilărie. Am reușit cu ajutorul acest curs sa imi iubesc anumite părți ale corpului pe care le uram si le acopeream tot timpul.

MIHAELA APOSTOL

Magică este meditația de curățare a Pântecului ! Este a doua oară când o fac dar cu diferite senzații, a fost senzațional pentru că am scos toate fricile și când spunea sa le îndepărtez sa vină lumina intra cate o rază de lumină prin jaluzele și se ducea și la fiecare frică mi s-a întâmplat același lucru, in dormitorul meu, unde aveam cea mai mare frică de întuneric.A fost o meditație plină de lumină și vindecare. Mulțumesc cu recunoștință Andreea

NASTASIA B
Femeie Magica

Astăzi am făcut Meditatia pentru curatarea pantecului și am conștientizat fricile mai bine . Constientizarea cea mai puternica a fost când am simtit ca trebuie sa ma bucur de orice fără sa simt frica ca Dumnezeu se va supăra pe mine.

RALUCA IFRIM
Femeie Magica

Iti multumesc din suflet pentru acest curs care, in aceasta perioada dificila ,pentru mine a facut miracole. Am inceput sa ma privesc cu alti ochi,sa constientizez ce inseamna corpul meu,propria feminitate. Am invatat sa ma observ si sa-i observ pe toti ceilalti intr-un fel cu totul si cu totul diferit. Am invatat sa nu judec si sa accept tot ceea ce vine inspre mine,sa-mi pun intrebari si sa-mi gestionez fricile ! AM INVATAT SA RESPIR !

Informatiile pe care le-am primit in acest curs sunt foarte importante pentru sanatatea corpului meu .

E un curs folositor, magic,minunat si ma bucur enorm ca am facut o alegere inteleapta ! Vocea ta a fost ca un balsam pentru sufletul meu pentru ca transmite mult mai departe de cuvinte,transmite emotii ! Vreau sa-ti spun ca simt ghidarea ta ca fiind una foarte speciala,o ghidare de care parti din emotionalul meu aveau mare, mare nevoie.Efectele benefice le simt in starea mea de spirit. In aceasta perioada dificila sunt uimita de starea de pace si calm care a pus stapanire pe sufletul meu. Accept tot ceea ce vine inspre mine fara sa mai opun rezistenta,fara sa ma cosider victima si asta mi se pare extraordinar.

Nu mai este GALAGIE in mintea mea !

Cursul are efecte benefice si asupra sanatatii fizice.

Daca inainte de inceperea cursului ma trezeam dimineata cu dureri de oase si musculare in tot corpul acum nu mai simt deloc aceste dureri.

CLAUDIA M
Femeie magica, mamica si CEO

Scroll to Top