Ziua 35 – Cine beneficiază de faptele tale bune?

Deseori, oamenii se simt responsabili de bunul trai al anumitor persoane, al familiei lor, al celor care ii înconjoară. Exercițiul urmator isi propune să te facă să reflectezi la faptul că se îngrijeste de anumite persoane, in mod deosebit , ca directionezi foarte multa energie intr-o anumita directie sau cateva directii.
Si acolo, este posibil sa fie vorba de angajamente sau contracte karmice.
In continuare, fa o listă cu beneficiari faptelor tale bune.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Observatie
Te-ai gandit și la tine însuti? Dacă da, ce loc ti-ai acordat in aceasta listă? Dacă nu ți-ai acordat niciun loc, ai făcut o mare greseală!
Este esential ca numele tău să se afle pe primul loc pe lista beneficiarilor! Asta nu înseamnă că restul persoanelor trebuie înlăturate, dar cum poți, de exemplu, să te îngrijeşti de copii tai, dacă tu însuti nu esti “într-o stare bună”?

Oricum, e un lucru cunoscut ca un exemplu bun valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Copiii învață mai degrabă prin imitație decât urmând
sfaturi, mai ales că de multe ori sfaturile sunt contrazise de comportamente.
Atunci cand părintele le spune copilor:
“Fiți fericiți și e important să nu faceti ca mine!”, un asemenea mesaj provoacă nelinişte și confuzie. Nu este o formă de egoism dacă te pui pe tine însuți pe primul loc! Este ceva de bun-simț si un exemplu minunat pentru cei dragi.

Repeta meditatia.

https://www.youtube.com/watch?v=0vLa7zawmBI

Scroll to Top