Ziua 7 – Curățarea energetică a casei I

Ritual profund de Curatare a casei de energii negative ( 3 zile consecutive – 3 metode)

Nu uita de lumanarile zilnice si de protectia zilnica.

Astazi avem protectia casei printr-o metoda foarte eficienta .

RITUAL PUTERNIC DE PURIFICARE SI CURATARE A CASEI IN 3 ZILE PRIN 3 MIJLOACE DIFERITE  Orice casa are nevoie de improspatarea aerului si de curatarea de energie negative.

Este necesar sa facem curatenie in toata casa ,inclusiv sub dulapuri si in zone mai putin umblate, sa aerisim foarte bine casa si lucrurile, pentru a schimba in mod benefic energia din casa.

1.     Arunca toate vechiturile si lucrurile care nu mai sunt necesare din casa! Este un obicei foarte benefic si util. Energia acumulata in lucrurile vechi, nefolosite este extrem de toxica si daunatoare. Daca sunt lucruri foarte vechi si deteriorate le aruncam daca sunt noi dar nu le folosesti, daruieste-le altor persone care au nevoie.In acest fel eliberezi casa pentru o energie proaspata, noua si curata. Dezordinea din dulap si din casa  este reprezentativa pentru dezordinea din corpul nostru. Este necesar sa observam ce avem in casa cu un ochi detasat si fara atasamente inutile. Chair avem nevoie de tot cee ace am strans in casa ? Chiar nu avem ce darui sau arunca? Retine ca daca doresti lucruri noi in viata ta ele vor veni dupa ce vei  scoate din energia ta VECHIUL .

2.     Dupa ce ne-am debarasat de vechiturile din casa, fa o purificare prin foc a spatiului dupa un ritual rusesc foarte vechi .Pentru acest ritual vei avea nevoie de un betisor parfumat (sau salvie, lemn de santal sau tamaie) si o lumanare de ceara naturala, noua. Nu folosi lumanari primite de la pomana .Daca nu gasesti lumanare din ceara naturala, cumpera o lumanare obisnuita.

2.1. Spune “Tatal Nostru” de 3 ori sau o rugaciune cu care rezonezi.

2.2. Aprinde lumanarea si betisorul parfumat (sau lemn santal, tamaie sau salvie) si incepand cu usa principala, FACAND SEMNUL INFINITULUI , mergi pe perimetrul casei – apartamentului, dupa acele ceasornicului, prin fiecare incapere , apoi continua pana ajungem inapoi la usa principala.
Afuma in tot acest timp cu acel fum (de la betisorul parfumat, sau tamaie) toate ungherele, toti peretii, toate dulapurile, orice spatiu si perimetru, mai ales in colturi si in locuri greu accesibile.
In timp ce mergi rosteste cuvintele:
”Fie Doamne, casa mea luminata, curatata si purificata !
Ingerii Bunastarii, Sanatatii si Iubirii sa o cuprinda si sa o protejeze!
Fie ca Lumina Cereasca sa patrunda in casa mea si toata energia toxica sa se evapore, sa se duca in Pamantul-Mama care o poate neutraliza!
Fie ca familia mea sa fie protejata de boli, de certuri si de alte rele.
Fie ca familia mea sa traiasca in pace, in iubire si in buna intelegere!”
Apoi mai spui o data “Tatal Nostru” .

2.3. Acorda o atentie deosebita usii de la intrare , avand in vedere ca pe acolo intra energia in casa noastra. O afumi bine pe interior, apoi pe exterior ( evident fa acest lucru fara sa te vada cineva pentru ca nu ai nevoie de energie care sa interfereze cu procesul de curatare).

2.4. Dupa ce terminam ritualul de purificare prin foc, rostim iarasi “Tatal Nostru” si apoi multumeste .
“Multumesc Doamne, ca mi-ai dat puterea necesara sa fac acest ritual de curatire a casei mele!
Imi multumesc si mie, si tuturor celor care au ajutat in acest sens!
Multumesc Universului pentru Bunavointa! Multumesc din suflet tuturor!
Fie ca acestea sa aduca bine in casa si in familia mea! Sa fie acestea spre bucurie, spre viata lunga si spre belsug! Amin!”

2.5.Betisorul parfumat il lasi intr-un stativ si lumanarea o duci in sufragerie sa arda pina la capat.

2.6 Vei face acum un exercitiu fizic.
Departeaza picioarele la nivelul umerilor, genunchii putin indoiti si scutura cu putere mainile. Scutura foarte bine mainile., apoi scutura picioarele, mai intai unul pe urma pe celalt si la urma tropaim repede cateva secunde. Dupa ce ai facut asta, mergi in cada si spala-te bine cu sapun si lasa jetul de apa sa te curete cateva minute ( minim 5 ) din crestetul capului in jos pana la picioare si imagineaza-ti ca o data cu apa s-a spalat si ultima urma de energie negative si cum toata energia negaticva din casa si din corpul tau este atrasa in scurgere si dispare definitiv din viata ta.
Rezultatele bune vor aparea cu siguranta in perioada urmatoare.
Cheia acestui ritual este intentia curate si dorinta de purificare ! Cel mai bine este sa nu fie nimeni acasa care sa iti incurce ritualul.

3.     A doua zi vei face purificarea casei prin sunet. Procura-ti un bol Tibetan sau un clopotel care scoate un sunet cat mai inalt si repetati perimetrul casei in sensul acelor ceasornicului, sunand cat mai tare din clopotel. Suntele inalte energizeaza foarte bine casa si elimina tot ce e negativ.
Etapa asta se face si cu geamurile inchise.Poti face aceasta purificare prin sunet  si de cateva ori pe saptamana.

4.A treia zi : Curatarea cu apa sfintita si busuioc
Procura o ramurica de busuioc si apa sfintita.
Ia un bol de lut sau sticla (nu plastic) si pune in el apa sfantita de la biserica si rosteste inca o data o rugaciune. Apoi tot asa, incepand cu usa de la intrare, mergi in sensul acelor de ceasornic, iarasi tot perimetrul casei, fiecare camera, fiecare loc , si il stropesti cu apa sfintita, de pe varfurile ramurii de busuioc in toate directiile si sub forma de cruceSimbolul crucii e un simbol protector foarte puternic. Si spui

“ Cu apa sfanta stropesc casa mea, spre pace, spre bucurie, spre belsug, spre voie buna, spre sanatate, spre bine, spre viata lunga, spre inmultirea binelui si a iubirii! Asa sa fie! Doamne-ajuta! Amin!” .
si nu uitati sa mai multumiti din suflet odata la final de tot!
“Multumesc Doamne, ca mi-ai dat puterea necesara sa fac acest ritual de curatire a casei mele!
Imi multumesc si mie, si tuturor celor care au ajutat in acest sens!
Multumesc Universului pentru Bunavointa! Multumesc din suflet tuturor!
Fie ca acestea sa aduca bine in casa si in familia mea! Sa fie acestea spre bucurie, spre viata lunga si spre belsug! Amin!”

Casa ta si familia ta merita deasemeanea un astfel de ritual macar o data pe an ( dar, eu recomand o data pe luna ).

https://www.youtube.com/watch?v=j10c_LVXiho
Optional

ZIUA 7/40
 IEŞIREA MAGICĂ DIN STAREA DE NEGATIVITATE
„ Un om recunoscător este recunoscător în toate circumstanţele.” Baha u llah

„ Indiferent dacă ai probleme cu o relaţie care se destramă, cu diferite presiuni financiare, cu o boală gravă sau cu imposibilitatea de a-ţi găsi o slujbă, situaţiile negative apar întotdeauna ca urmare a unei lipse de recunoştinţă practicată pe termen lung. Atunci când nu te simţi recunoscător pentru ceva din viaţa ta, înseamnă automat că îl consideri de la sine înţeles negativ. Aceasta este principala cauză a negativităţii căci tu nu oferi mulţumiri pentru lucrurile pe care le consideri fireşti, deşi beneficiezi de ele. În acest fel, tu blochezi practic fluxul magiei în viaţa ta. Aşa cum atunci când îi mulţumeşti cuiva, tu generezi automat o reacţie pozitivă din partea acestuia, atunci când refuzi să mulţumeşti pentru anumite lucruri din viaţa ta, aceasta se deteriorează automat.
                          

                             Mai întâi de toate, trebuie să începi prin a căuta motive de recunoştinţă în actuala ta situaţie negativă, oricât de dificil ţi s-ar părea. Indiferent cât de proastă ar fi situaţia, este întotdeauna posibil să descoperi motive de recunoştinţă în ea, mai ales dacă porneşti de la premisa că această stare de spirit va transforma în mod magic circumstanţele cu care te confrunţi. Walt Disney care ştia multe despre magia vieţii, ne-a învăţat cum să facem acest lucru în filmul său, Pollyanna.
Filmul Pollyanna a prezentat „ Jocul Fericirii”, care a avut un efect foarte profund asupra mea când eram copil. Am jucat acest joc în toţi anii copilăriei şi adolescenţei mele. Jocul constă în a căuta cât mai multe motive de fericire în viaţa ta, mai ales în cazul în care te confrunţi cu o situaţie negativă. Căutarea motivelor de fericire ( de recunoştinţă) într-o situaţie negativă conduce automat la găsirea de soluţii!
Walt Disney a ilustrat perfect puterea recunoştinţei în filmul Pollyanna.

              
Să spunem că eşti şomer şi nu reuşeşti să îţi găseşti un loc de muncă deşi ai încercat orice. Pentru a schimba prin magie această situaţie, trebuie să te focalizezi asupra motivelor de recunoştinţă pe care le ai. Iată câteva exemple în această direcţie:

Mă simt recunoscător pentru că am avut bani ca să îmi întreţin familia în această perioadă.
Mă simt recunoscător pentru că am avut timpul necesar pentru a-mi pune viaţa în ordine.
Mă simt recunoscător pentru că am lucrat foarte mulţi ani astfel încât acum am experienţa necesară pentru a-mi găsi mai uşor o slujbă nouă.
Mă simt recunoscător pentru că există destule oportunităţi pe piaţa forţei de muncă şi pentru că în fiecare zi apar altele noi.
Mă simt recunoscător pentru că sunt sănătos şi pot munci.
Mă simt recunoscător pentru încurajările şi sprijinul familiei mele.
Mă simt recunoscător pentru că m-am putut odihni mai mult în această  perioadă. Chiar aveam nevoie de această odihnă.
                            Această recunoştinţă va atrage în viaţa ta oportunităţi noi care vor schimba ca prin farmec situaţia ta curentă. Puterea recunoştinţei este infinit mai mare decât orice situaţie negativă iar numărul posibilităţilor prin care aceasta se poate schimba este practic nelimitat. Tot ce trebuie să faci în acest scop este să aplici recunoştinţa şi să declanşezi astfel procesul magic!
                           Reţine: cea mai sigură metodă de a afla dacă recunoştinţa ta şi-a declanşat magia este starea ta de spirit. Atunci când este sinceră, recunoştinţa conduce inevitabil la o stare de spirit mai pozitivă. Cu alte cuvinte ea te face să te simţi mult mai bine. Aşadar, prima dovadă a faptului că magia recunoştinţei funcţionează este ridicarea apăsării pe care o simţeai înainte. Atunci când te simţi mai bine într-o anumită privinţă tu simţi că problema se va rezolva iar soluţiile nu întârzie să apară. De aceea, cea mai bună manieră de a-ţi rezolva o situaţie dificilă indiferent în ce constă aceasta, constă în a focaliza asupra ei o recunoştinţă concentrată până când ajungi să te simţi mai bine în privinţa ei. Abia atunci se declanşează magia recunoştinţei în lumea exterioară.
                         Atunci când întocmeşti lista celor 5 motive de recunoştinţă începe întotdeauna cu următoarele expresii:
Mă simt atât de recunoscător pentru……
Sau Mă simt sincer recunoscător pentru…
Continuă apoi cu motivul pentru care te simţi recunoscător. Dacă ţi se pare mai simplu, poţi aplica la fel de bine metoda lui Walt Disney:
Sunt atât de fericit /bucuros că….
Dacă ai terminat de întocmit lista motivelor de recunoştinţă încheie Ieşirea magică din starea de negativitate scriind cuvintele:
„Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru această soluţie perfectă.”

                        Cel puţin azi încearcă să nu faci nicio afirmaţie negativă de-a lungul întregii zile. Ştiu că nu este uşor dar măcar încearcă acest lucru. La urma urmelor este vorba de o singură zi. Cei mai mulţi dintre oameni nu au idee cât de impregnată este mintea lor cu gânduri negative. Ei bine, dacă vei încerca să excluzi din mintea ta astfel de gânduri pe durata unei singure zile te vei lămuri rapid. Adu-ţi aminte că negativitatea şi lamentările atrag şi mai multe motive de lamentare. De aceea, opreşte-te înainte de emiterea unui gând sau a unor cuvinte negative şi întreabă-te dacă îţi doreşti cu adevărat să suporţi consecinţele acestora. Chiar dacă te trezeşti că ai gândit sau ai spus ceva negativ, poţi încheia cu următoarea afirmaţie magică: „Da, dar trebuie să recunosc că mă simt sincer recunoscător pentru….”
Continuă-ţi apoi fraza cu un motiv oarecare pentru care te simţi recunoscător. fă din această frază magică o mantră şi aplic-o în toate situaţiile.
                       

ZIUA 7
1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
2.     Alege o problemă sau o situaţie din viaţa ta pe care doreşti să o rezolvi.
3.     Întocmeşte în scris o listă cu zece motive de recunoştinţă legate de situaţia respectivă.
4.     La sfârşit încheie acest exerciţiu scriind cuvintele:
„ Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru această soluţie perfectă.”
5.     Cel puţin azi încearcă să nu faci nici/o afirmaţie negativă de-a lungul întregii zile. Chiar dacă te trezeşti că ai gândit sau ai spus ceva negativ poţi încheia întotdeauna cu următoarea afirmaţie magică:
„ Da, dar trebuie să recunosc că mă simt sincer recunoscător pentru….”
6.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântulMulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

                                    

Scroll to Top