Ziua 22 – Metodă simplă de protecție – Paharul cu Apă

 Ziua 22 –
CONTINUAM SA NE FOLOSIM DE APA IN VINDECARE SI CURATARE

 

Apa stabilizează şi purifică energia

 

 Secole, oamenii s-au spălat nu doar pentru a se curăța fizic, dar și psihologic și spiritual. Actiunea vindecătoare şi energizantă a apei este cunoscută de mii de ani.

 

 Apa are, cu adevărat, multe proprietăți unice.

 

 Cea mai importantă calitate a apei este capacitatea ei de-a păstra şi a menține schimbările de infrastructură pentru o anumită perioadă de timp.

 

 Cu alte cuvinte  apa are, pur şi simplu, memorie.

 

Foarte important este faptul că apa “memorează” efectele radiațiilor electromagnetice.

 

În anii ’30, un cercetător italian, J. Piccardi, a stabilit o legătură între activitatea soarelui și unii parametri calitativi ai apei. În timp ce apa a fost expusă la soare, a vibrat în mod diferit şi a devenit mai energizată.

 

 Curând, a devenit evident faptul că apa nu doar că-și “aminteşte” efectele tuturor radiațiilor electromagnetice, dar şi acțiunile vibratiilor tehnice, ultrasunetele și curenții electrici slabi şi aşa mai departe. 
Apa conține mari cantități din energia existentă în spațiu, prana, din care o parte este absorbită de corpurile noastre atunci când bem sau facem baie- in special când corpul nostru are nevoie de un plus de vitalitate.

 

 De aceea, atunci când ți-e sete, probabil, nu ai nevoie doar de lichidul fizic ca atare, dar cauți să absorbi energia conținută de apă. Un pahar de apă, băut la momentul potrivit, va da puteri proaspete corpului şi-i va stimula eficiența. 

 

Când te simți slăbit – un pahar de apă iți va oferi instantaneu un impuls de energie. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să bei apa incet, cu înghițituri mici, ținând-o în gură pentru câteva secunde, înainte de-a o ingera.

 

Noi folosim inconştient (adică nu realizăm conştient) proprietățile de echilibrare energetică ale apei în viețile noastre.

 

Când cuiva i se face rău dintr-odată, primul nostru instinct este să-i aducem un pahar de apă şi să-l ajutăm să ia câteva inghițituri mici.

 

 Adesea, când cineva a fost abuzat sexual sau regretă c-a fost intim cu o persoana, simte nevoia imperioasă de-a petrece mult timp într-o stare meditativă şi de transă – sub dus, in incercarea de-a spăla energia persoanei care i-a invadat spațiul.
Multi dintre noi cheltuie o mulțime de bani cumpărând cristale, dornici să-și purifice și sa-si purifice si echilibreze energia, dar uită că cel mai puternic si mai usor de gasit cristal dintre toate este apa. O singură molecula de apă, privită la microscop, arata ca un cerc mare (oxigen) cu doua cercuri mai mici (hidrogen).

 

Toate moleculele de apă caută să stabileasca legături cu alte molecule de apa (creând aşa-numitele punți de hidrogen), prin urmare, apa este alcătuită din miliarde de mici structuri cristaline.

 

 De fapt, cu cât structura este mai cristalină, cu atât apa este mai sanatoasa și mai plină de energie. Aglomerările ii permit apei sa stocheze informatii.

 

 Oamenii de ştiintă spun că există cel puțin 36 de “tipuri” de apa, cu diferite combinații de hidrogen și oxigen – in realitate, ea este mult prea simplist descrisă ca H2O. 
Dacă înveți să folosești apa pentru echilibrarea ta energetică de zi de zi, iți vei purifica energia și o vei amplifica.

 

 Apa curgătoare absoarbe energie din cosmos şi, la randul ei, o eliberează înapoi în mediul inconjurător. Mai jos ai 2 metode EXTREM DE SIMPLE PENTRU A TE PROTEJA CU AJUTORUL APEI .https://www.youtube.com/watch?v=UefAis75qIE
  ZIUA 22/40
CHIAR ÎN FAŢA OCHILOR TĂI
 
„ Cu toate descoperirile noastre ştiinţifice, lumea în care trăim continuă să fie un miracol. Ea este minunată, insondabilă, magică şi cu atât mai misterioasă cu cât ne gândim mai mult la ea. „ Thomas Carlyle
 
„ Acum şapte ani când am descoperit pentru prima oară Secretul şi puterea magică a recunoştinţei, mi-am făcut o listă cu toate dorinţele mele. S-a dovedit a fi o listă foarte lungă! La acea vreme mi se părea imposibil ca toate dorinţele mele să se îndeplinească. Cu toate acestea, am notat pe o foaie de hârtie cele mai importante zece dorinţe şi am luat această foaie cu mine, oriunde mergeam. Ori de câte ori aveam ocazia, îmi scoteam lista şi o reciteam, mulţumind plină de recunoştinţă pentru îndeplinirea fiecăreia dintre ele ca şi cum acest lucru s-ar fi petrecut deja. Cât despre ce mai importantă dintre dorinţe, mă gândeam tot timpul la ea rostind cât de des puteam cuvântul magic Mulţumesc de-a lungul fiecărei zile şi comportându-mă ca şi cum aceasta mi-ar fi fost îndeplinită. Încetul cu încetul, toate dorinţele de pe lista mea s-au îndeplinit, apărând chiar în faţa ochilor mei. De îndată ce o dorinţă se îndeplinea, o ştergeam de pe listă şi o înlocuiam cu alta.
Una dintre primele mele dorinţe a fost să călătoresc în insula Bora Bora. După ce am petrecut o săptămână de neuitat exact în locul din Bora Bora pe care îmi dorisem să îl vizitez, s-a petrecut un alt lucru minunat. În timp ce zburam către Tahiti, în drum spre casă, avionul a făcut o escală. De unde până atunci fusese aproape gol, acum s-a umplut cu tahitieni nativi numai zâmbet şi bucurie!
În timp ce savuram compania acestor oameni minunaţi, am avut o revelaţie: am înţeles de ce erau atât de fericiţi aceşti oameni. Pentru că erau recunoscători! Ei se bucurau în mod natural de viaţă, de avion, de faptul că erau împreună, de tot ce se întâmplă! Aş fi putut face înconjurul Pământului în compania acestor oameni, atât de bine mă simţeam în mijlocul lor. Atunci mi-am dat seama că mi s-a îndeplinit şi ultima dorinţă de pe listă. Într-adevăr, vizita în Bora Bora fusese ultima mea dorinţă din lunga listă pe care am conceput-o iniţial, iar motivul pentru care mă aflam în acel avion îmi era exemplificat în maniera cea mai sublimă cu putinţă de acei oameni: recunoştinţa.
Am dorit să îţi împărtăşesc această istorie pentru a te inspira şi pentru a te convinge că oricât de lungă sau de aparent imposibilă ar fi lista dorinţelor tale, acestea îţi pot fi îndeplinite dacă vei anticipa acest lucru şi dacă te vei umple de recunoştinţă. În plus, recunoştinţa îţi va oferi în sine o bucurie şi o fericire pe care puţine alte lucruri ţi le pot oferi iar aceste stări sunt nepreţuite.
Din momentul în care am început să aplic puterea recunoştinţei şi legea atracţiei şi până la împlinirea ultimei mele dorinţe de pe listă au trecut patru ani. Ca să îţi faci o idee legată de ceea ce s-a întâmplat în acest interval de timp, doresc să îţi spun că în momentul conceperii listei compania mea avea datorii de două milioane de dolari, iar eu aveam la dispoziţie doar două luni pentru a plăti aceste datorii. În caz contrar, mi-aş fi pierdut casa şi tot ce aveam şi ar fi trebuit să îmi declar falimentul. Numai banii pe care îi datoram pe cardurile mele de credit reprezentau o mică avere. Cu toate acestea, pe lista dorinţelor mele figurau: o casă mare cu vedere la ocean, călătorii în diferite locuri exotice din lume, plata integrală a datoriilor, lărgirea companiei mele, armonizarea la maxim a tuturor relaţiilor mele, îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor familiei
mele, restabilirea integrală a sănătăţii mele, o rezervă inepuizabilă de energie şi de vitalitate pentru viaţa de zi cu zi şi o listă întreagă de lucruri materiale pe care mi le doream. Dar principala mea dorinţă, care li se părea absolut imposibilă tuturor celor din jurul meu era să aduc mai mulă bucurie în viaţa a milioane de
oameni prin activitatea mea.
Ei bine, prima dorinţă care mi-a  fost îndeplinită a fost aceea de a aduce mai
multă bucurie în viaţa a milioane de oameni prin activitatea mea! Celelalte dorinţe mi-au fost îndeplinite în mod magic ca urmare a acesteia şi de îndată ce îmi apăreau în faţa ochilor, le tăiam de pe lista mea.
A sosit rândul tău să aplici puterea recunoştinţei pentru a-ţi vedea cu ochii dorinţele îndeplinite. La începutul acestei zile, ia Lista cu principalele zece dorinţe, reciteşte fiecare dorinţă şi imaginează-ţi timp de cel puţin un  minut că ea ţi-a fost îndeplinită. Umple-te de o recunoştinţă cât mai profundă, ca şi cum te-ai bucura chiar acum de îndeplinirea dorinţei tale.
Oriunde te-ai duce astăzi, ia această listă cu tine. În cel puţin două ocazii de-a lungul zilei, reciteşte lista şi umple-te de recunoştinţă pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor tale.
Dacă doreşti să accelerezi enorm acest proces, îţi sugerez cu căldură să ţii în permanenţă la tine această listă de acum înainte şi ori de câte ori ai timp, să o reciteşti şi să te umpli de recunoştinţă pentru îndeplinirea dorinţelor tale. Dacă una din dorinţe îţi este îndeplinită şi o vezi manifestată în faţa ochilor tăi, şterge-o de pe listă şi înlocuieşte-o cu alta. Personal, ori de câte ori îmi văd îndeplinită o dorinţă, ochii mei se umplu cu lacrimi de fericire, căci sunt conştientă că ceea ce iniţial părea a fi imposibil, a devenit posibil prin puterea magică a recunoştinţei mele.”
 
Ziua 22
1.     Dimineaţa scrie lista cu cele 5 recunoştinţe/binecuvântări. Notează şi motivele pentru care te simţi recunoscător pentru ele. Reciteşte apoi lista şi după fiecare binecuvântare spune de trei ori mulţumesc cu o intensitate cât mai mare a trăirii.
2.     La începutul zilei, ia Lista Principalelor Zece Dorinţe pe care ai făcut-o.
3.     Reciteşte fiecare dorinţă şi imaginează-ţi timp de cel puţin un minut că ea ţi-a fost îndeplinită. Umple-te de o recunoştinţă cât mai profundă, ca şi cum te-ai bucura chiar acum de îndeplinirea dorinţei tale.
4.     Oriunde te-ai duce azi, ia această listă cu tine. În cel puţin două ocazii de-a lungul zilei, reciteşte lista şi umple-te de recunoştinţă pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor tale.
5.     Înainte de culcare, ia în mână Piatra Magică şi rosteşte cuvântulMulţumesc, exprimându-ţi astfel recunoştinţa pentru lucrul cel mai bun care ţi s-a întâmplat în ziua aceasta.

Scroll to Top