Reconecteaza-te cu propria feminitate

Reconecteaza-te cu propria feminitate. Acum….

 Cine esti tu ca femeie ? Cum ești  TU din punct de vedere sexual ?

Preferințele noastre erotice sunt influențate de experiențele noastre trecute de copilăria noastră de relația cu părinții ,de cultură în care trăim și evident de reacțiile biochimice ale trupului.

Experientele trecute ne influențează personalitatea și modul în care ne simțim propriul trup.Neuropsihologia a început să evaluez în modul în care experiențele afective și fizice din trecut ne influențează senzitivitatea în momentul prezent.Este deja de notorietate faptul că femeile care au avut experiențe sexuale traumatizante,trebuie să facă de cele mai multe ori eforturilor pentru a rămâne prezente în momentul în care fac dragoste și pentru a simți  plăcere.

 

Reconecteaza-te cu propria feminitate. Acum....
Reconecteaza-te cu propria feminitate. Acum….

 

Chiar dacă iubești  si ești iubită de partenerul tău dacă ai avut parte de  agresiune fizice sau sexuală în copilărie sau adolescență este extrem de dificil să te mai poți relaxa în timpul actului de iubire.Plăcerea  este strict legată de relaxare . Feminitatea la fel .

Atunci când corpul trupul este rănit la nivel fizic sau emoțional fluxul energiei vitale este blocat în acea zonă și  determină o serie de disfuncționalități.Dacă am fost învățate de mici că organele genitale sunt „murdare”,  această asociere negativă din mintea noastra poate fi responsabilă de blocarea fluxului energetic în această zonă.

Te invit alaturi de mine intr-o calatorie de 21 de zile de redescoperire a feminitatii tale .

Da click pe pagina de prezentare  pentru mai multe informatii :

Curs Reconecteaza-te la propria feminitate

Fiecare relatie in care intram lasa asupra noastra amprente energetice ,emotionale si mentale care ne afecteaza energia feminina si energia vitala in general . Daca nu curatam amprentele toxice  ,nu putem interactiona la nivel armonios cu ceilalti deorece avem „butoane” care ne sunt declansate in cateva secunde reactii care par ca „nu sunt ale noastre „.

Solutia este sa lucram cu aceste amprente de la nivelul pantecului ,mintii si inimii ca sa putem sa intram in relatii de pe un alt nivel de vibratie energetica.

Te astept …

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top